Hvite sjokoladekjeks med sjokolade

Hvite sjokoladekjeks med sjokolade

Prøv våre deilige hvite sjokoladekjeks, perfekte til enhver anledning. En enkel oppskrift som gir sprø, søte kjeks med rik hvit sjokoladesmak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp usaltet smør
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 1/4 kopper usøtet kakaopulver
  • 6. 1 3/4 kopper hvetemel
  • 7. 2 teskjeer bakepulver
  • 8. 2 kopper hvit sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bakepapir.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen smør, brunt sukker og hvitt sukker til det blir lyst og luftig. Tilsett eggene ett om gangen, og pisk godt mellom hver gang. Bland kakao, mel og natron, og rør gradvis inn i den kremete blandingen. Til slutt, vend inn hvite sjokoladebiter.
  3. 33. Sett store klatter av deigen på det forberedte bakepapiret. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til kakene er puffet opp, men fortsatt myke. La kakene avkjøle på bakepapiret i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøle helt.