
Panqueques
Lær hvordan du lager perfekte panqueques med denne enkle oppskriften. Ideell for frokost eller brunch, rask å lage og deilig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp mel
- 1 eggeplomme
- 1 ¼ kopper melk
- 1 spiseskje smør
- Dulce de leche, oppskrift følger
- ¼ kopp rom
- 1 spiseskje sukker
- 4 kopper melk
- 2 kopper sukker
- 1 teskje natriumbikarbonat
- Vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Bland mel, eggeplomme og melk til en jevn, tynn røre til pannekaker. Varm opp en pannekakepanne på middels lav varme og smelt 1/4 teskje smør. Ha i 1 spiseskje av røren, og snu pannekaken når den har stivnet. Fyll den med dulce de leche, og sett til side. Etter at alle pannekakene er laget, varm opp rom med sukker. Når det begynner å brenne, heller du det over pannekakene og serverer med en gang.
- 2Varm opp melken i en tykkbunnet kjele til den skummer. Tilsett alle de andre ingrediensene, og kok på middels lav varme til det blir til karamell, ca. 1 time.