
Single Skillet Hearty Breakfast
Oppdag oppskriften på en smakfull og enkel single skillet frokost. Perfekt for en mettende start på dagen, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1/2 pund salvagesvinekotelett (for eksempel Jimmy Dean®)
- 1 1/2 kopper terninger av røde poteter
- 1/2 løk, hakket
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 1 kopp skivede baby bella-sopp
- 3 egg
- 1 teskje persille
- 1/2 kopp revet meksikansk osteblanding
- havsalt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg pølse i en stor støpejernspanne over middels varme; kok og rør til den er smuldret opp og begynner å bli brun, ca. 5 minutter. Rør inn potetene; kok til de begynner å bli brune, ca. 5 minutter. Tilsett løk og hvitløk; kok og rør til det er duftende, ca. 3 minutter. Rør inn sopp; kok til de er møre, ca. 5 minutter.
- 2Skyv blanturene til sidene av pannen med en slikkepott for å lage plass i midten. Knekk eggene i midten og strø over persille. Strø meksikansk osteblanding rundt blanturene på kantene. Dekk pannen med lokk og kok til eggehvitene er stivnet, men plommen fortsatt er rennende, 2 til 3 minutter. Fjern fra varmen, stikk hull på plommene og bland for å kombinere. Krydre med salt og svart pepper.