Single Skillet Hearty Breakfast

Single Skillet Hearty Breakfast

Oppdag oppskriften på en smakfull og enkel single skillet frokost. Perfekt for en mettende start på dagen, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/2 pund salvagesvinekotelett (for eksempel Jimmy Dean®)
  • 1 1/2 kopper terninger av røde poteter
  • 1/2 løk, hakket
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 1 kopp skivede baby bella-sopp
  • 3 egg
  • 1 teskje persille
  • 1/2 kopp revet meksikansk osteblanding
  • havsalt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg pølse i en stor støpejernspanne over middels varme; kok og rør til den er smuldret opp og begynner å bli brun, ca. 5 minutter. Rør inn potetene; kok til de begynner å bli brune, ca. 5 minutter. Tilsett løk og hvitløk; kok og rør til det er duftende, ca. 3 minutter. Rør inn sopp; kok til de er møre, ca. 5 minutter.
  2. 2Skyv blanturene til sidene av pannen med en slikkepott for å lage plass i midten. Knekk eggene i midten og strø over persille. Strø meksikansk osteblanding rundt blanturene på kantene. Dekk pannen med lokk og kok til eggehvitene er stivnet, men plommen fortsatt er rennende, 2 til 3 minutter. Fjern fra varmen, stikk hull på plommene og bland for å kombinere. Krydre med salt og svart pepper.