En enkel rancheros-frokost med egg

En enkel rancheros-frokost med egg

lær hvordan du lager en enkel og smakfull huevos rancheros frokost med denne steg-for-steg oppskriften. perfekt for en rask helgemorgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 2 (10 tommers) mel tortillas
  • 2. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 3. 4 egg
  • 4. 1/4 kopp revet skarp Cheddar-ost
  • 5. 1/2 kopp salsa
  • 6. 1/2 tomat, tykt skivet
  • 7. 2 spiseskje rømme
  • 8. salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en stekepanne over middels høy varme. Varm opp tortillalefser én om gangen, snu dem til de er gjennomvarme, 1 til 2 minutter på hver side.
  2. 22. Varm opp vegetabilsk olje i en separat stekepanne over middels varme. Knekk eggene forsiktig i pannen i ett lag, og pass på å ikke ødelegge plommene. Strø over cheddarost, og vær forsiktig så du ikke legger for mye ost på eggplommene. Kok til eggene er stivnet og osten er smeltet, ca. 3 til 5 minutter.
  3. 33. Legg tortillalefsene på serveringsfat; øs 1/4 kopp salsa i midten av hver. Topp hver tortilla med tomatskiver, en klatt rømme og 2 kokte egg. Krydre med salt og pepper.