
En enkel rancheros-frokost med egg
lær hvordan du lager en enkel og smakfull huevos rancheros frokost med denne steg-for-steg oppskriften. perfekt for en rask helgemorgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 2 (10 tommers) mel tortillas
- 2. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 3. 4 egg
- 4. 1/4 kopp revet skarp Cheddar-ost
- 5. 1/2 kopp salsa
- 6. 1/2 tomat, tykt skivet
- 7. 2 spiseskje rømme
- 8. salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en stekepanne over middels høy varme. Varm opp tortillalefser én om gangen, snu dem til de er gjennomvarme, 1 til 2 minutter på hver side.
- 22. Varm opp vegetabilsk olje i en separat stekepanne over middels varme. Knekk eggene forsiktig i pannen i ett lag, og pass på å ikke ødelegge plommene. Strø over cheddarost, og vær forsiktig så du ikke legger for mye ost på eggplommene. Kok til eggene er stivnet og osten er smeltet, ca. 3 til 5 minutter.
- 33. Legg tortillalefsene på serveringsfat; øs 1/4 kopp salsa i midten av hver. Topp hver tortilla med tomatskiver, en klatt rømme og 2 kokte egg. Krydre med salt og pepper.