Rosas sine kjeks

Rosas sine kjeks

oppskrift på rosa's biscuits, deilige og enkle kjeks som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager dem steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 ½ kopp hvetemel (all-purpose)
  • 2. ¾ kopp sukker
  • 3. 2 ½ teskjeer bakepulver
  • 4. 1 ½ teskjeer kosher salt, pluss mer
  • 5. 1 kopp (2 staver) kaldt usaltet smør, skåret i biter; pluss 6 spiseskjeer (¾ stav) smør som er smeltet
  • 6. ¾ kopp kaldt kulturmelk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175°C. Visp mel, sukker, bakepulver og 1 ½ teskje salt i en stor bolle. Tilsett kaldt smør og vend det inn i melet. Arbeid smøret inn i melet med fingrene til blandingen ligner grovt mel med flere erte-store biter av smør igjen. Bruk en gaffel til forsiktig å blande inn kulturmelk, og kna forsiktig til deigen akkurat samler seg (ikke overarbeid). Ta små biter av deigen og trill dem forsiktig til 2,5 cm store baller; legg dem på to bakepapirkledde stekebrett, med 5 cm mellomrom (ca. 24 stk.). Hvis smøret blir for mykt mens du jobber, la deigen kjøle seg ned til den er fast før baking, ca. 15–20 minutter. Stek kjeksene til de er gyldne, i 25–30 minutter. Pensle med smør som er smeltet og strø over mer salt. Server varme.