Gingersnaps III

Gingersnaps III

Lær hvordan du lager deilige gingersnaps i tre enkle steg. Perfekt til jul eller som snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp lys sirup
  • 1 egg
  • 2 kopper hvetemel
  • 1/4 teskje salt
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/3 kopp sukker til dekorasjon
  • 3/4 kopp fettstoff

Fremgangsmåte

  1. 1Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn sirup og egg. Sikt inn mel, salt, natron, kanel, nellik og ingefær. Deigen vil være myk og litt klissete.
  2. 2Form deigen til kuler på størrelse med valnøtter, og rull dem i sukker. Legg dem på smurte bakepapirkledde stekebrett.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 7 til 8 minutter. Hvis du steker dem lenger, vil de bli mindre myke, men fortsatt seige.