Fikk meg til å elske gresskar-kake

Fikk meg til å elske gresskar-kake

oppskriften på gresskar-kake som vil fortrylle deg. enkel å lage og perfekt for høstsesongen. oppdag hvorfor denne kaken er en favoritt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Kake:
  • 2. 2/3 kopp melk
  • 3. 3 dråper eplesidereddik
  • 4. 1 kopp hvitt sukker
  • 5. 2/3 kopp pakket brunt sukker
  • 6. 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 7. 1/4 kopp smør, smeltet
  • 8. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1 kopp hermetisert gresskarpuré
  • 10. 2 kopper hvetemel
  • 11. 1/2 kopp vanlige havregryn
  • 12. 1 1/4 teskjeer bakepulver
  • 13. 1 1/4 teskjeer natron
  • 14. 1/4 teskje malt kanel
  • 15. 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 16. 1/8 teskje malt nellik
  • 17. 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 18. Frosting:
  • 19. 1 (450 gram) beger kremostglasur
  • 20. 1/4 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm stor ildfast form lett. Hell melken i en liten bolle, og rør inn eddiken. Sett til side.
  2. 22. Bland melet sammen med havregryn, bakepulver, natron, kanel, muskatnøtt og nellik i en bolle.
  3. 33. Pisk den hvite sukkeret, brunsukkeret, vegetabilsk olje, smør, melkeblandingen og vaniljen sammen i en blandebolle til det er glatt og godt blandet. Tilsett gresskaret og pisk igjen til det er jevnt. Rør gradvis inn melet til det er godt blandet. Vend inn valnøttene. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn til toppen er gyllenbrun og en kakepinne kommer ut ren, ca. 45 minutter. Avkjøl på en rist.
  5. 55. I mellomtiden, bland glasuren med 1/4 teskje kanel i en bolle. Når kaken er helt avkjølt, smør glasuren over toppen.