
Sjokoladekake med overdådighet II
Lær å lage en rik og luksuriøs sjokoladekake med denne oppskriften på Chocolate Decadence Cake II. Perfekt til fest eller kos hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør, smeltet
- 2. 1 1/4 pund bittersøt sjokolade
- 3. 5 egg
- 4. 7/8 kopp hvitt sukker
- 5. 1/2 kopp kakehvetemel
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 cm (9 tommer) rund kakeform og dryss med mel, eller kle den med bakepapir.
- 22. Smelt sjokoladen i toppen av et vannbad og bland den med det smeltede smøret.
- 33. I en stor bolle, pisk egg og sukker til det er luftig og har økt i volum. Vend forsiktig inn den smeltede sjokoladen og smøret. Rør inn melet raskt, men forsiktig. Hell røren i den forberedte formen.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 35 minutter, eller til midten føles fast når du forsiktig trykker på den. Ikke ta kaken ut av formen før den er helt avkjølt.