Sjokoladekake med overdådighet II

Sjokoladekake med overdådighet II

Lær å lage en rik og luksuriøs sjokoladekake med denne oppskriften på Chocolate Decadence Cake II. Perfekt til fest eller kos hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør, smeltet
  • 2. 1 1/4 pund bittersøt sjokolade
  • 3. 5 egg
  • 4. 7/8 kopp hvitt sukker
  • 5. 1/2 kopp kakehvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 cm (9 tommer) rund kakeform og dryss med mel, eller kle den med bakepapir.
  2. 22. Smelt sjokoladen i toppen av et vannbad og bland den med det smeltede smøret.
  3. 33. I en stor bolle, pisk egg og sukker til det er luftig og har økt i volum. Vend forsiktig inn den smeltede sjokoladen og smøret. Rør inn melet raskt, men forsiktig. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 35 minutter, eller til midten føles fast når du forsiktig trykker på den. Ikke ta kaken ut av formen før den er helt avkjølt.