
Gresskarcrisp
oppskrift på pumpkin crisp, en deilig og enkel dessert med gresskar, perfekt for høstsesongen. lær hvordan du lager denne søte retten hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 2. 1 egg
- 3. 1/2 kopp smør, smeltet
- 4. 1 (29 unser) boks med gresskarpuré
- 5. 2 egg
- 6. 1 teskje malt muskatnøtt
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. 1/2 kopp hvitt sukker
- 9. 2/3 kopp kondensert melk
- 10. 3/4 kopp hvitt sukker
- 11. 1/2 kopp smør, myknet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Sett til side 1 kopp kakeblanding til toppingen. Bland resten av kakeblandingen, 1 egg og smør eller margarin som er smeltet. Trykk det ut i en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 22. I en stor bolle, bland gresskar, 2 egg, krydderier, 1/2 kopp sukker og melk. Hell gresskarblandingen over kakebunnen.
- 33. I en liten bolle, bland 1 kopp kakeblanding og 3/4 kopp sukker. Kutt inn 1/2 kopp mykt smør til blandingen ligner grove smuler. Strø smulene over gresskarfyllet.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 55 minutter.