Tranebærsaus med krystallisert ingefær

Tranebærsaus med krystallisert ingefær

oppskrift på deilig tranebærsaus med søt og krydret ingefær, perfekt til jul og høytider. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 poser med 12 unser tranebær
  • 2. 1 ½ kopper sukker
  • 3. 1 kopp appelsinjuice
  • 4. 1 kopp vann
  • 5. 1 spiseskje revet appelsinskall
  • 6. 1 teskje malt ingefær
  • 7. ½ kopp (ca. 2 unser) finhakket kandisert ingefær

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland de første seks ingrediensene i en tykk, middels stor kjele. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. La det koke til tranebærene sprekker, og rør av og til, ca. 5 minutter. Avkjøl. Bland inn kandisert ingefær. (Kan forberedes tre dager i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.)