Durian-kjeks

Durian-kjeks

Lær hvordan du lager smakfulle durian cookies med denne enkle oppskriften. Perfekt for dessertelskere og durian-entusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 5 pods durian, frøet
  • 2. 1 spiseskje tung kremfløte
  • 3. 1 ¾ kopper melis
  • 4. 7 ½ unser smør
  • 5. 4 unser kremost, myknet
  • 6. 2 eggeplommer
  • 7. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 8. 3 kopper hvetemel
  • 9. 1 spiseskje krem av tartar
  • 10. 1 klype salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg to bakeplater med bakepapir.
  2. 22. Bland durian og kremfløte i en kjele over lav varme; varm opp til durianen er myk og ingen klumper gjenstår, ca. 5 til 10 minutter.
  3. 33. Overfør durianblandingen til en bolle i en kjøkkenmaskin utstyrt med eltekrok. Tilsett melis, smør og kremost; pisk sammen til det er lyst og luftig. Pisk inn eggeplommer og vaniljeekstrakt. Tilsett mel, krem av tartar og salt; bland til deigen er jevnt sammensatt.
  4. 44. Ha deigen i en sprøytepose med rund tipp. Sprøyt ut små sirkler av deig på de forberedte bakeplatene.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til de er lett gyldne, ca. 10 til 15 minutter. La dem hvile på bakeplatene i 5 minutter før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles.