
Julepasteller
oppskrift på julepasteller, myke og fargerike småkaker med julens farger og smaker, perfekte til julefeiringen
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1/4 kopp fettstoff
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1 (3 unser) pakke fruktaromaert Jell-O® blanding
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje salt
- 1/3 kopp hvitt sukker til dekorasjon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, pisk smøret, sukkeret og den smakstilsetningen (gelatin) til en jevn krem. Rør inn eggene og vaniljen. Sikt sammen mel, bakepulver og salt; vend det inn i den kremete blandingen.
- 3Rull små kaker (kokies) til 2,5 cm store baller, plasser dem på et uforberedt bakepapirkledd stekebrett, og trykk dem flate med en kakepresse dyppet i sukker. Hvis du ikke har en kakepresse, kan du trykke dem flate med bunnen av et glass dyppet i sukker. Stek i 6 til 8 minutter, til de er faste men ikke brune.