Julepasteller

Julepasteller

oppskrift på julepasteller, myke og fargerike småkaker med julens farger og smaker, perfekte til julefeiringen

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1/4 kopp fettstoff
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 (3 unser) pakke fruktaromaert Jell-O® blanding
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje salt
  • 1/3 kopp hvitt sukker til dekorasjon

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle, pisk smøret, sukkeret og den smakstilsetningen (gelatin) til en jevn krem. Rør inn eggene og vaniljen. Sikt sammen mel, bakepulver og salt; vend det inn i den kremete blandingen.
  3. 3Rull små kaker (kokies) til 2,5 cm store baller, plasser dem på et uforberedt bakepapirkledd stekebrett, og trykk dem flate med en kakepresse dyppet i sukker. Hvis du ikke har en kakepresse, kan du trykke dem flate med bunnen av et glass dyppet i sukker. Stek i 6 til 8 minutter, til de er faste men ikke brune.