Smørdampede gulrøtter

Smørdampede gulrøtter

Lær hvordan du lager deilige smørdampede gulrøtter med enkelhet. Perfekt som tilbehør til alle måltider, med en rik og smøraktig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund babykarameller
  • 2. 1/4 kopp margarin
  • 3. 1/3 kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok gulrøtter i en stor kjele med kokende vann til de er møre. Sil av det meste av væsken, slik at bunnen av kjelen er dekket med vann. Sett gulrøttene til side.
  2. 22. Rør inn margarin og brunt sukker i vannet. La det småkoke og rør til margarinen smelter. Legg gulrøttene tilbake i kjelen, og vend dem forsiktig slik at de blir dekket av sausen. Dekk til, og la det stå i noen minutter for å la smakene blande seg.