Gresk salat

Gresk salat

lær hvordan du lager en deilig gresk salat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 modne tomater, delt i åttendedeler
  • 2. 1 uten kjerneseed cucumber, halvert på langs og skåret i skiver på tvers
  • 3. 2 bunt radiser
  • 4. 1 boks ansjos, drenert
  • 5. 2 røde paprika, skåret i strimler
  • 6. 1/2 pund fetaost, smuldret
  • 7. 1/2 kopp kapersbær
  • 8. 1 rød løk, skivet
  • 9. 1 kopp Kalamata-oliven
  • 10. 1 spiseskje finhakket fersk oregano
  • 11. 1/4 kopp rød eller hvitvinseddik
  • 12. 3/4 kopp ekstra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Pynt de første ni elementene dekorativt på et stort fat. Visp sammen oregano, eddik, salt og pepper etter smak. Tilsett oljen i en tynn stråle under visping. Hell dressingen over fatet.