Linguine-pastasalat

Linguine-pastasalat

Lær hvordan du lager en deilig linguine pasta salad. Perfekt som forrett eller lett måltid i sommersesongen. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 16 unser linguine-pasta
  • 1/2 pund ferske sopp i skiver
  • 12 cherrytomater, delt i to
  • 1 løk, hakket
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 1 (4 unser) krukke med ovnsbakte røde paprika, drenert og hakket
  • 1 agurk, hakket
  • Dressing:
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/3 kopp destillert hvit eddik
  • 1/4 kopp ketchup
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 1/2 teskje sellerifrø
  • 1 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1 1/2 teskje salt
  • 1 teskje malt sennep
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje hvitløkpulver
  • 2/3 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok linguine til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 11 minutter; skyll med kaldt vann og la renne av.
  2. 2Bland linguine, sopp, cherrytomater, grønn paprika, rød paprika, løk og agurk i en stor bolle.
  3. 3Bland sukker, eddik, ketchup, løkpulver, sellerifrø, Worcestershire-saus, salt, malt sennep, paprika og hvitløkpulver i en blender. Hell olivenoljen i en jevn strøm i blenderen mens den kjører. Kjør blandingen i noen sekunder til dressingen er tykk og kremet.
  4. 4Hell dressingen over pastaen og vend godt slik at alt blir dekket. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 1 time.