Southern Yank Pulled Pork BBQ

Southern Yank Pulled Pork BBQ

Lær hvordan du lager autentisk southern yank pulled pork bbq. En enkel oppskrift på saftig og mørt svinekjøtt perfekt for grillen eller ovnen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp ferdiglaget grillsaus på flaske
  • 3/4 kopp ketchup
  • 1 1/2 kopper hakket løk
  • 1 kopp hakket selleri
  • 1 kopp vann
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 1/4 kopp honning
  • 1/4 kopp lyst brunt sukker
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 1 1/2 teskje chilipulver
  • 1 spiseskje sterk pepper saus (som Tabasco®), eller etter smak
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 (3 pund) svineknoke

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen barbecue-sausen, ketchup, løk, selleri, vann, hvitløk, honning, brunt sukker, Worcestershire-saus, chilipulver, hot pepper-saus, salt og svart pepper i en slow cooker til det er godt blandet. Legg svinefileten i blandingen, øs saus over kjøttet, og sett slow cookeren på lav varme. Kok i 7 til 8 timer; før servering, riv kjøttet med to gafler, og server med saus.