De beste blåbærmuffinsene

De beste blåbærmuffinsene

Oppdag den beste oppskriften på blåbærmuffins. En enkel og smakfull bakst som passer til frokost, kaffe eller som en søt snack. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp usaltet smør
  • 2. 1 1/4 kopper hvitt sukker
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 2 egg
  • 5. 2 kopper hvetemel, delt
  • 6. 2 teskjeer bakepulver
  • 7. 1/2 kopp kulturmelk
  • 8. 1 pint ferske blåbær – skylt, drenert og tørket
  • 9. 2 spiseskjeer hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser risten midt i ovnen. Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C). Spray toppen av en muffinsform med non-stick spray, og kle den med papirformer.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen smør, 1 1/4 kopper sukker og salt til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen. Bland sammen 1 3/4 kopper mel og bakepulver. Pisk inn melet vekselvis med kulturmelk, bare til det er godt blandet. Knus 1/4 av blåbærene, og rør inn i røren. Bland resten av blåbærene med den resterende 1/4 koppen mel, og vend det forsiktig inn i røren. Fordel røren i muffinsformene. Strø lett over med sukker.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til de er gyldne og toppen spretter tilbake når du lett trykker på dem.