Kald nudelsalat
Lær hvordan du lager en deilig kald nudelsalat med friske grønnsaker og asiatiske smaker. Perfekt for varme sommerdager og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp julienne-snitt agurk
- 2. 1/2 kopp hakkede friske vårløk
- 3. 1/2 kopp julienne-snitt rød paprika
- 4. 1/2 kopp julienne-snitt gulrøtter
- 5. 3/4 kopp skivede shiitake-sopp (omtrent 6 mellomstore hatter)
- 6. 2 spiseskjeer svarte sesamfrø
- 7. 1/4 kopp vann
- 8. 2 spiseskjeer sitronsaft
- 9. 1 spiseskje fersk ingefærjuice
- 10. 1 spiseskje sesamolje
- 11. 1/4 teskje chiliflak
- 12. 1 spiseskje sukker
- 13. 1 teskje salt
- 14. En klype nykvernet svart pepper
- 15. 2 kopper kokte udon-nudler
Fremgangsmåte
- 11. Bland agurk, vårløk og rød paprika i en middels bolle og sett den i kjøleskapet.
- 22. I en middels non-stick stekepanne, lettkok gulrøtter og sopp i en middels panne med sesamfrø, tilsett 1 spiseskje vann om gangen. Fortsett å koke til gulrøtter og sopp er møre. Avkjøl. Tilsett i agurksalaten og oppbevar i kjøleskapet.
- 33. Bland alle ingrediensene til dressingen godt. Vend den inn i grønnsakene og nudlene.