Kald nudelsalat

Kald nudelsalat

Lær hvordan du lager en deilig kald nudelsalat med friske grønnsaker og asiatiske smaker. Perfekt for varme sommerdager og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp julienne-snitt agurk
  • 2. 1/2 kopp hakkede friske vårløk
  • 3. 1/2 kopp julienne-snitt rød paprika
  • 4. 1/2 kopp julienne-snitt gulrøtter
  • 5. 3/4 kopp skivede shiitake-sopp (omtrent 6 mellomstore hatter)
  • 6. 2 spiseskjeer svarte sesamfrø
  • 7. 1/4 kopp vann
  • 8. 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 9. 1 spiseskje fersk ingefærjuice
  • 10. 1 spiseskje sesamolje
  • 11. 1/4 teskje chiliflak
  • 12. 1 spiseskje sukker
  • 13. 1 teskje salt
  • 14. En klype nykvernet svart pepper
  • 15. 2 kopper kokte udon-nudler

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland agurk, vårløk og rød paprika i en middels bolle og sett den i kjøleskapet.
  2. 22. I en middels non-stick stekepanne, lettkok gulrøtter og sopp i en middels panne med sesamfrø, tilsett 1 spiseskje vann om gangen. Fortsett å koke til gulrøtter og sopp er møre. Avkjøl. Tilsett i agurksalaten og oppbevar i kjøleskapet.
  3. 33. Bland alle ingrediensene til dressingen godt. Vend den inn i grønnsakene og nudlene.