Black Sea Bass Crudo
lær hvordan du lager black sea bass crudo, en frisk og smakfull forrett perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og elegant servering.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 pund Black Sea Bass-filét, tynnsnittet
- Hawaiisk fint havsalt
- Fersk pepper, nykvernet
- 1/2 lime, saftet
- 2 unser ristet pinjekjerner
- Ekstra jomfrolivolje, helst fra Campagne
Fremgangsmåte
- 1Del sjøabboren på fire avkjølte tallerkener (ordne skivene i en løs fan på hver tallerken). Strø litt sjøsalt over fisken. Kvern litt nykvernet svart pepper over. Press noen dråper limejuice på hver tallerken. Fordel en fjerdedel av pinjekjernene på hver tallerken. Drypp litt olivenolje over fisken og server umiddelbart.