
Jordbærengel-kjeks
Lær hvordan du lager smakfulle jordbær engle kjeks, perfekte som sommerdesserter eller snacks. Enkel oppskrift med friske jordbær og myke kjeks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. Crisco® Original Non-Stick Kokespray
- 2. 1 pakke (16 oz.) Pillsbury® Angel Food Cake
- 3. 3/4 kopp Smucker's® Jordbær Sukkerfri Syltetøy
- 4. ELLER 3/4 kopp Smucker's® Lav Sukker™ Redusert Sukker Jordbærsyltetøy
- 5. ELLER 1 kopp Smucker's® Spesialoppskrift Jordbærsyltetøy
- 6. 3 ss mini semi-søte sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 11. Varm ovnen til 325 grader Fahrenheit. Smør et bakepapirkledd stekebrett med non-stick kokespray.
- 22. Pisk sammen kakeblandingen og syltetøyet (tilsett ikke vann) på lav hastighet med en elektrisk mikser i 1 minutt, eller til det er jevnt fuktet. Fortsett å piske i ytterligere 1 minutt. Rør inn sjokoladeknapper. Hell deigen i klattvise spiseskjeer på det forberedte stekebrettet.
- 33. Stek i 10 til 12 minutter, eller til toppene er lett brune. La kakene avkjøle i 1 minutt på stekebrettet. Sett dem deretter på en avkjølingsrist for å avkjøle helt. Kakene vil være myke og seige.
- 44. Tips: Oppbevar kakene mellom ark av vokspapir for å unngå at de setter seg sammen.