
Kanelkaffekake II
Lær hvordan du lager en smakfull kanel kaffe kake med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaffen eller som dessert. Enkel å lage, deilig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 1 pakke (3,4 unser) instant vaniljepudding
- 1 pakke (3,4 unser) instant smørskotchpudding
- 4 egg
- 1 kopp vann
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 1 kopp brunt sukker, pakket
- 1 spiseskje malt kanel
- 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm bakeform, eller en 25 cm rund kakeform (Bundt).
- 2I en middels stor bolle, rør sammen kakeblandingen, vaniljepuddingen og smørskokopuddingen. Tilsett eggene, oljen og vannet, og rør til det er godt blandet. I en annen bolle, rør sammen brunt sukker, kanel og nøtter.
- 3Hell halvparten av røren i formen, og jevn ut. Strø over halvparten av nøtteblandingen. Legg resten av røren over, og strø resten av nøtteblandingen på toppen.
- 4Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, og skru deretter ned temperaturen til 165 grader C (325 grader F). Stek videre i 35 til 40 minutter.