Kanelkaffekake II

Kanelkaffekake II

Lær hvordan du lager en smakfull kanel kaffe kake med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaffen eller som dessert. Enkel å lage, deilig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
  • 1 pakke (3,4 unser) instant vaniljepudding
  • 1 pakke (3,4 unser) instant smørskotchpudding
  • 4 egg
  • 1 kopp vann
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 kopp brunt sukker, pakket
  • 1 spiseskje malt kanel
  • 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm bakeform, eller en 25 cm rund kakeform (Bundt).
  2. 2I en middels stor bolle, rør sammen kakeblandingen, vaniljepuddingen og smørskokopuddingen. Tilsett eggene, oljen og vannet, og rør til det er godt blandet. I en annen bolle, rør sammen brunt sukker, kanel og nøtter.
  3. 3Hell halvparten av røren i formen, og jevn ut. Strø over halvparten av nøtteblandingen. Legg resten av røren over, og strø resten av nøtteblandingen på toppen.
  4. 4Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, og skru deretter ned temperaturen til 165 grader C (325 grader F). Stek videre i 35 til 40 minutter.