Seven-Up™-kake

Seven-Up™-kake

Lær hvordan du lager en deilig seven-up™ pound cake med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaffen eller som dessert. Enkel å følge steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør
  • 1/2 kopp fettstoff
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 4 egg
  • 3 kopper hvetemel
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje sitronekstrakt
  • 7 væskeons sitron-lime brus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør og mel en 25 cm rund kakeform (bundtform).
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen smør, kortere og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen, deretter rører du inn vanilje- og sitronekstrakt. Pisk inn melet vekselvis med sitron-lime brus, bare til alt er blandet.
  3. 3Hell røren i den forberedte formen. Stek i den forvarmede ovnen i 70 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten av kaken. La kaken avkjøle på en avkjølingsrist i 30 minutter før den tas ut av formen.