Myke sukkerkaker IV
Lær hvordan du lager myke sukkerkjeks med denne enkle oppskriften. Perfekt til enhver anledning, rask å lage og utrolig godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp fettstoff
- 2. 2/3 kopp smør
- 3. 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 4. 2 egg
- 5. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 6. 3 1/2 kopper hvetemel
- 7. 2 teskjeer bakepulver
- 8. 1 teskje salt
- 9. 1/3 kopp sukker til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, pisk sammen smør, margarin og sukker. Rør inn egg og vanilje. Bland mel, bakepulver og salt, og rør det inn i smør- og sukkerblandingen til deigen samler seg. Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter, og vend kulene i sukker. Legg dem på et uforberedt stekebrett med ca. 5 cm mellomrom.
- 33. Stek småkakene i den forvarmede ovnen i 10 til 12 minutter, til bunnen er lett brun. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle på en rist.