Enkel Buffalo-reker
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull buffalo reker. Perfekt som forrett eller snacks, klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 1/2 kopp sterk saus (for eksempel Texas Pete®)
- 1 kopp rapsolje
- 1 kopp maisstivelse
- 1 pund frosne, skrelte og rensede reker, tint
Fremgangsmåte
- 1Bland smør og hot sauce i en kjele over middels varme; kok opp og rør til smøret er smeltet, ca. 5 minutter. Reduser varmen til middels-lav og hold det varmt.
- 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme.
- 3Ha maisstivelse i en flat skål og dypp forsiktig rekene i maisstivelsen.
- 4Stek rekene, arbeid i porsjoner, i den varme oljen til de er lett brune, 1 til 2 minutter. Overfør rekene til en tallerken med papirhuke ved hjelp av en hullsleiv. Legg rekene i smør- og hot sauce-blandingen og la det stå i 3 til 4 minutter.


