Hvitt brød til brødmaskinen

Hvitt brød til brødmaskinen

Lær hvordan du lager mykt og saftig hvitt brød i brødmaskinen med vår enkle oppskrift. Perfekt for ferskt brød hver dag! Enkel å følge, perfekt resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 10
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp varmt vann (110 grader F / 45 grader C)
  • 2. 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 3. 1 1/2 teskje salt
  • 4. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 3 kopper brødmel
  • 6. 2 1/4 teskjeer tørrgjær aktiv

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg vann, sukker, salt, olje, hvetemel og gjær i brødmaskinens bolle.
  2. 22. Stek på hvitt brød-programmet. Avkjøl på avkjølingsrist før du skjærer i brødet.