Peanøttsmør- og sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Peanøttsmør- og sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Lagre oppskriften på deilige peanøttsmørkjeks med sjokoladebiter. En enkel og smakfull oppskrift for enhver anledning, perfekt for sjokoladeelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 3. 2 egg
  • 4. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 5. 2 kopper hvetemel
  • 6. ⅔ kopp usøtet kakaopulver
  • 7. ¾ teskje bakepulver
  • 8. ½ teskje salt
  • 9. 2 kopper peanøttsmørchips

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bakepapir.
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk smør og sukker sammen. Rør inn egg og vanilje. Bland mel, kakao, natron og salt, og rør det inn i den kremete blandingen. Til slutt, vend inn peanøttsmørchipsene. Sett deigen med teskjeer på de forberedte bakepapirene.
  3. 33. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til de er faste. Avkjøl på avkjølingsrist.