
Havregrynsjokoladekjeks III
Lær å lage deilige havregrynskaker med sjokoladebiter. En enkel oppskrift for myke, smakfulle cookies som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smør
- 3/4 kopp pakket brunt sukker
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje natron
- 1/4 kopp kokende vann
- 2 kopper hurtigkokte havregryn
- 1/2 kopp rosiner (valgfritt)
- 1 1/2 kopper halv-søt sjokoladechips
Fremgangsmåte
- 1Pisk smør eller margarin, sukker og vanilje til det er lyst og luftig. Tilsett mel og salt, bland godt.
- 2Løs opp natron i kokende vann og ha det i blandingen. Rør inn havregryn, rosiner og sjokoladeknapper.
- 3Sett små topper med teskje på en smurt bakeplate. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 10-12 minutter. Ikke overstek. (Det er ingen egg i denne oppskriften, jeg glemte ikke å skrive det ned).