Hello Fresh Mobile Banner
Verdens beste saftige biffspyd

Verdens beste saftige biffspyd

oppskriften på best ever saucy beef kabobs er enkel å lage og perfekt for sommergrilling. nyt saftige biffspyd med smakfulle krydder og sauser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper tomatjuice
  • 1/2 kopp smør
  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 1/3 kopp ketchup
  • 1 teskje tørket sennep
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje paprika
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 dash hot sauce
  • 900 gram storfekjøtt, skåret i 2,5 cm terninger
  • 1/2 pund ferske sopp, stilker fjernet
  • 1 pint cherrytomater
  • 1 stort løk, delt i kvarter
  • 1 stort grønt paprika, skåret i 2,5 cm biter
  • grillspyd

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele over svak varme, bland tomatjuice, smør, løk, ketchup, sennep, salt, paprika, pepper, hvitløk, Worcestershire-saus og hot sauce. La det småkoke i 30 minutter, fjern fra varmen og la det avkjøles.
  2. 2Forvarm grillen til middels varme.
  3. 3Tre kjøttbiter av ytrefilet, sopp, cherrytomater, løkbiter og grønn paprika på spyd, og veksle etter ønske. Drypp litt av sausen over kabobene.
  4. 4Smør grillristen med olje. Legg kabobene på grillen. Grill i 10 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt, og vend kabobene av og til. Pensle med saus de siste 5 minuttene.