Verdens beste saftige biffspyd
oppskriften på best ever saucy beef kabobs er enkel å lage og perfekt for sommergrilling. nyt saftige biffspyd med smakfulle krydder og sauser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper tomatjuice
- 1/2 kopp smør
- 1/4 kopp finhakket løk
- 1/3 kopp ketchup
- 1 teskje tørket sennep
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje paprika
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 dash hot sauce
- 900 gram storfekjøtt, skåret i 2,5 cm terninger
- 1/2 pund ferske sopp, stilker fjernet
- 1 pint cherrytomater
- 1 stort løk, delt i kvarter
- 1 stort grønt paprika, skåret i 2,5 cm biter
- grillspyd
Fremgangsmåte
- 1I en kjele over svak varme, bland tomatjuice, smør, løk, ketchup, sennep, salt, paprika, pepper, hvitløk, Worcestershire-saus og hot sauce. La det småkoke i 30 minutter, fjern fra varmen og la det avkjøles.
- 2Forvarm grillen til middels varme.
- 3Tre kjøttbiter av ytrefilet, sopp, cherrytomater, løkbiter og grønn paprika på spyd, og veksle etter ønske. Drypp litt av sausen over kabobene.
- 4Smør grillristen med olje. Legg kabobene på grillen. Grill i 10 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt, og vend kabobene av og til. Pensle med saus de siste 5 minuttene.