Restaurantstil Zuppa Toscana

Restaurantstil Zuppa Toscana

Lær å lage den klassiske Zuppa Toscana hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for kalde dager, full av smak og kremet tekstur. En favoritt for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke røkt pølse (16 unse)
  • 2. 2 poteter, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 3. 3/4 kopp hakket løk
  • 4. 6 skiver bacon
  • 5. 1 1/2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 6. 2 kopper grønnkål – vasket, tørket og strimlet
  • 7. 2 spiseskjeer kyllingbuljong
  • 8. 1 liter vann
  • 9. 1/3 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  2. 22. Legg pølsebrikkene på et stekebrett og stek i 25 minutter, eller til de er gjennomstekte. Del pølsebrikkene i to på langs, og skjær deretter i vinkel i 1/2-tommers skiver.
  3. 33. Legg løk og bacon i en stor kjele og kok over middels varme til løken er nesten gjennomsiktig. Ta ut baconet og smuldre det. Sett til side.
  4. 44. Tilsett hvitløk i løken og kok i ytterligere 1 minutt. Tilsett kyllingbuljong, vann og poteter, og la det småkoke i 15 minutter.
  5. 55. Tilsett smuldret bacon, pølse, grønnkål og fløte. La det småkoke i 4 minutter før servering.