
Honningmaisbrød
Prøv vår deilige honningkornbrød, perfekt som frokost eller snacks. Enkel oppskrift med søt honning og sprø korn for en unik smak. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 kopp gult maismel
- 3. 1/4 kopp hvitt sukker
- 4. 1 spiseskje bakepulver
- 5. 1 kopp kremfløte
- 6. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 7. 1/4 kopp honning
- 8. 2 egg, lett pisket
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform lett.
- 22. I en stor bolle, rør sammen mel, maisgryn, sukker og bakepulver. Lag en fordypning i midten av de tørre ingrediensene. Tilsett fløte, olje, honning og egg; rør for å blande. Hell røren i den forberedte bakeformen.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 20 til 25 minutter, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.