Honningmaisbrød

Honningmaisbrød

Prøv vår deilige honningkornbrød, perfekt som frokost eller snacks. Enkel oppskrift med søt honning og sprø korn for en unik smak. Perfekt for helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 1 kopp gult maismel
  • 3. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 4. 1 spiseskje bakepulver
  • 5. 1 kopp kremfløte
  • 6. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 7. 1/4 kopp honning
  • 8. 2 egg, lett pisket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform lett.
  2. 22. I en stor bolle, rør sammen mel, maisgryn, sukker og bakepulver. Lag en fordypning i midten av de tørre ingrediensene. Tilsett fløte, olje, honning og egg; rør for å blande. Hell røren i den forberedte bakeformen.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 20 til 25 minutter, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.