Italienske stiletskiver av svinekjøtt

Italienske stiletskiver av svinekjøtt

Lær å lage deilige italienske svinekoteletter med en smakfull saus. Perfekt for en smakfull middag som imponerer hele familien. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 kopper knuste saltine-kjeks
  • 2. 2 kopper revet Parmesanost
  • 3. 1 spiseskje italiensk krydderblanding
  • 4. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 5. 1 kopp smør, smeltet
  • 6. 6 svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor bolle, bland sammen knuste saltines, parmesanost, italiensk krydderblanding og hvitløkspulver, og rør godt.
  3. 33. Dypp kotelettene i smeltet smør, og vend deretter hver kotelett i knusningsblandingen, slik at alle sider blir godt dekket. Legg kotelettene i en ildfast form på 23 x 33 cm.
  4. 44. Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 30 til 40 minutter, eller til den indre kjøttemperaturen når 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).