
Italienske stiletskiver av svinekjøtt
Lær å lage deilige italienske svinekoteletter med en smakfull saus. Perfekt for en smakfull middag som imponerer hele familien. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, bland sammen knuste saltines, parmesanost, italiensk krydderblanding og hvitløkspulver, og rør godt.
- 33. Dypp kotelettene i smeltet smør, og vend deretter hver kotelett i knusningsblandingen, slik at alle sider blir godt dekket. Legg kotelettene i en ildfast form på 23 x 33 cm.
- 44. Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 30 til 40 minutter, eller til den indre kjøttemperaturen når 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).