
Whits kyllingenchiladas
Lær å lage deilige Whits Chicken Enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 benfrie kyllingbrysthalvpar
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 1 (113 gram) boks med hakkede grønne chilipepper, drenert
- 4. 1 jalapeño, hakket
- 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1 (225 gram) pakke kremost
- 7. 2 kopper revet Monterey Jack-ost, delt
- 8. 1/2 kopp vann
- 9. 8 mel tortillas à 25 cm
- 10. 1 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 11. Legg kyllingbrystene i en kjele, og fyll opp med nok vann til å dekke. Kok opp, og kok til kyllingen er gjennomkokt, omtrent 20 minutter. Ta opp kyllingen av vannet, og sett til side for å avkjøle.
- 22. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Ta kjøttet av kyllingbrystene, og kast skinn og bein. Sett til side.
- 33. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett grønne chili, jalapeño og hvitløk. Kok og rør i et par minutter, til det begynner å dufte, deretter rør inn kremost og halvparten av Monterey Jack. Når osten begynner å smelte, rør gradvis inn vannet. Hakk kyllingkjøttet, og rør det inn i pannen. Ta av varmen.
- 44. Fordel kyllingblandingen i tortillalefser, og rull dem sammen. Legg rullene med skjøten ned i en ildfast form på 23x33 cm. Strø resten av Monterey Jack-osten over, og hell krem over alt.
- 55. Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til enchiladene er gyldne på toppen.