
Dawns kandiserte valnøtter
Lær å lage deilige kandiserte valnøtter med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller gave, med balansert sødme og sprø tekstur.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1 pund valnøtt-halvdelinger
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 teskjeer malt kanel
- 1/4 teskje salt
- 6 spiseskjeer melk
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Fordel nøttene i ett enkelt lag på et bakepapir. Rist i ovnen i omtrent 8 til 10 minutter, eller til nøttene begynner å bli brune og lukten av ristede nøtter fyller kjøkkenet.
- 2Bland sukker, kanel, salt og melk i en middels stor kjele. Kok opp over middels høy varme i 8 minutter, eller til blandingen når myk kule-standarden på 113 grader C (236 grader F). Ta av varmen, og rør inn vanilje umiddelbart.
- 3Tilsett valnøtter i sukkersirupen, og rør godt for å dekke nøttene. Skje nøttene over et bakepapir, og skill dem umiddelbart med en gaffel. La dem avkjøle, og oppbevar i lufttette beholdere.