
Bonny sine dekorative kokosbrownies
oppskrift på bonny's dekorative kokosbrownies med rik sjokoladesmak og vakker pynt. perfekt som dessert eller til festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvitt sukker
- 1 kopp smør, smeltet
- 4 egg
- 1 kopp hvetemel
- 2/3 kopp kakaopulver
- 1/2 teskje salt
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 kopp revet kokosnøtt
- 4 teskjeer malt kanel
- Designingredienser:
- 3 tannpirkere, eller etter behov
- 1 spiseskje honning, eller etter smak (valgfritt)
- 1/4 kopp hakkede valnøtter, eller etter smak (valgfritt)
- 1 teskje malt kanel, eller etter smak (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 2Pisk sukker og smør sammen i en bolle; bland inn eggene til det er godt blandet.
- 3Bland mel, kakaopulver og salt i en bolle; rør det inn i eggeblandingen. Bland inn vaniljeekstrakt. Rør inn kokos og 4 teskjeer kanel. Fordel røren jevnt i den forberedte formen med en slikkepott.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30 minutter. Avkjøl i formen i ca. 20 minutter; kutt i firkanter.
- 5Plasser tannpirkere, honning, valnøtter og 1 teskje kanel på bakepapir. Dypp en tannpirker i honning; tegn ønsket mønster på brownies med honningdyppet tannpirker. Strø over valnøtter og 1 teskje kanel.