Peanøttsmør- og sjokoladeknippebrød

Peanøttsmør- og sjokoladeknippebrød

oppskrift på peanut butter chocolate chip breads, en deilig og enkel bakst som kombinerer peanøttsmør og sjokoladebiter. perfekt til frokost eller som snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer dobbelvirkende bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 3/4 av en stang (6 spiseskjeer) usaltet smør, myknet
  • 1 1/2 kopper peanøttsmør i store biter
  • 1 kopp lett pakket lysbrunt sukker
  • 2 store egg
  • 1 1/4 kopper kulturmelk
  • 1 1/2 kopper mini sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Sikt melet, bakepulveret, natronet og saltet sammen i en bolle. I en stor bolle, med en elektrisk mikser, krem sammen smøret, peanøttsmøret og brunt sukker, og pisk inn eggene, ett om gangen. Pisk inn kulturmelken og bland deigen godt sammen. Tilsett melet, og rør forsiktig til deigen akkurat er blandet. Vend inn sjokoladebitene. Fordel deigen i 5 smurte og melete brødformer, hver 14,5 x 8,2 x 5 cm, og stek brødene midt i en forvarmet ovn på 175°C i 40–45 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. Ta brødene ut av formene og la dem avkjøle, med undersiden opp, på en rist. Brødene kan oppbevares godt innpakket i plastfolie og aluminiumsfolie, i kjøleskapet i 1 uke eller fryses i 1 måned.
  2. 2Sikt melet, bakepulveret, natronet og saltet sammen i en bolle. I en stor bolle, med en elektrisk mikser, krem sammen smøret, peanøttsmøret og brunt sukker, og pisk inn eggene, ett om gangen. Pisk inn kulturmelken og bland deigen godt sammen. Tilsett melet, og rør forsiktig til deigen akkurat er blandet. Vend inn sjokoladebitene. Fordel deigen i 5 smurte og melete brødformer, hver 14,5 x 8,2 x 5 cm, og stek brødene midt i en forvarmet ovn på 175°C i 40–45 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. Ta brødene ut av formene og la dem avkjøle, med undersiden opp, på en rist. Brødene kan oppbevares godt innpakket i plastfolie og aluminiumsfolie, i kjøleskapet i 1 uke eller fryses i 1 måned.