Dobbelglasert sjokoladebrownie

Dobbelglasert sjokoladebrownie

Lær hvordan du lager perfekte double-frosted brownies med denne enkle oppskriften. Ideell som dessert eller søtt lite måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper margarin, romtemperert
  • 2. 3 kopper hvitt sukker
  • 3. 6 egg
  • 4. 1 kopp usøtet kakaopulver
  • 5. 2 1/4 kopper hvetemel
  • 6. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 1/2 teskjeer salt
  • 8. 1 kopp hakkede valnøtter
  • 9. Første lag med frosting:
  • 10. 1/2 kopp margarin, romtemperert
  • 11. 2 spiseskjeer instant vaniljepuddingpulver
  • 12. 3 spiseskjeer melk
  • 13. 2 kopper melis
  • 14. Andre lag med frosting:
  • 15. 3 spiseskjeer margarin, smeltet
  • 16. 1/2 kopp usøtet kakaopulver
  • 17. 1/3 kopp melk, eller mer etter behov
  • 18. 1 1/2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 19. 3 1/2 kopper melis
  • 20. En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 11x17 tommers bakeform.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen 1 ½ kopper margarin og sukker til det er lyst og luftig; pisk inn eggene, ett om gangen, og sørg for at hvert egg er godt innarbeidet før du tilsetter det neste. Bland inn 1 kopp kakaopulver, melet og 1 ½ teskjeer salt. Rør inn 1 spiseskje vaniljeekstrakt og de hakkede valnøttene, og fordel browniebøtten i den forberedte bakeformen.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30 minutter; sett til avkjøling på en rist.
  4. 44. For å lage det første lag med frosting, pisk ½ kopp margarin til det er luftig, tilsett instantpuddingpulver og 3 spiseskjeer melk, og bland til det er jevnt. Gradvis pisk inn 2 kopper melis. Fordel frostingen over de avkjølte browniene og sett dem til side for å la frostingen stivne.
  5. 55. For det andre frostingslaget, bland sammen 3 spiseskjeer smeltet margarin og ½ kopp kakaopulver; rør inn ⅓ kopp melk og gradvis pisk inn 3 ½ kopper melis. Tilsett mer melk om nødvendig for å oppnå en jevn, smørbar frosting. Fordel det andre laget med frosting oppå det første.