
Kanelmais
oppskrift på cinnamon corn – en smakfull og enkel snack med kanel og mais. perfekt for helgen eller når du vil ha noe søtt og krydret.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp margarin
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/4 kopp hvetemel
- 2/3 kopp kondensert melk
- 2 bokser (15 unser) hel mais, avrent
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 1 1/2 liter lett.
- 2I en stor kjele, varm margarin og 1/2 kopp sukker til margarinen er smeltet. Bland inn mel, og fjern deretter fra varmen. Visp inn kondensert melk, og bland deretter inn mais. Hell over i den forberedte ildfaste formen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 60 minutter, til en kniv stukket i midten kommer ut ren. Strø over 1/4 kopp sukker og kanel.