
Rask kake
Lær hvordan du lager en rask og enkel kake med vår enkle oppskrift. Perfekt for enhver anledning, og klar på kort tid!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper siktet kake-mel
- 1 kopp hvitt sukker
- 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 1 kopp vann
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1/4 kopp hvit eddik
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Ha klar en ugreiet 20 cm (8 tommer) kvadratform.
- 2Sikt sammen mel, sukker, kakao, bakepulver, natron og salt i en ugreiet form. Lag en fordypning i midten og hell i vann, olje, eddik og vanilje. Bland til det er godt blandet.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 25 til 30 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle.