
Sørvestlig Caesar-salat
Lær hvordan du lager en southwestern caesar salad, en smakfull og frisk salat med en spennende vri på den klassiske caesarsalaten. Perfekt for sommermåltider!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 hjerter romaine salat, grovhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 sitron, presset
- 1 teskje dijonsennep
- 1 teskje chilipulver
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- Blå mais, svartbønne- eller andre tortillachips, til pynt
- 1/4 kopp røkt cheddar og 1/4 kopp pepper Jack, til pynt, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Hakk og legg romaine i en stor salatbolle. Visp sammen hvitløk, sitronsaft, Dijon-sennep og chilipulver i en liten bolle. Fortsett å vispe mens du heller i extra virgin olivenolje. Når dressingen er blandet, vend romainesalaten i dressingen og pynt med knuste tortillachips, røkt cheddar og pepper Jack-ost. Krydre med salt og pepper, vend igjen, og server.
- 2Antall porsjoner: Forberedelsestid: 5 minutter Koketid: ingen Vanskelighetsgrad: enkel