
Mors squashpai
Lær hvordan du lager mom's zucchini pie, en klassisk og velsmakende squashpai. Perfekt for en lett lunsj eller middag, enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk
Ingredienser
- 1 pakke (ca. 225 g) ferdigkuttet croissantdeig (refrigerert)
- 1/4 kopp margarin
- 4 kopper skivet zucchini
- 1/4 kopp hakket løk
- 2 spiseskjeer tørket persille
- 1/4 teskje tørket oregano
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 2 egg, lett pisket
- 2 kopper revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Rull ut croissantdeigen, og trykk den ut i en 23 cm (9 tommer) paiform, og dekk bunnen og sidene.
- 2Smelt margarin i en stekepanne over middels varme, og kok zucchini og løk til de er møre. Krydre med persille, oregano, salt og pepper. Fjern pannen fra varmen, og bland inn egg og ost.
- 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, til den er stivnet. Avkjøl i 10 minutter før servering.