Mors squashpai

Mors squashpai

Lær hvordan du lager mom's zucchini pie, en klassisk og velsmakende squashpai. Perfekt for en lett lunsj eller middag, enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk

Ingredienser

  • 1 pakke (ca. 225 g) ferdigkuttet croissantdeig (refrigerert)
  • 1/4 kopp margarin
  • 4 kopper skivet zucchini
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 2 spiseskjeer tørket persille
  • 1/4 teskje tørket oregano
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 2 egg, lett pisket
  • 2 kopper revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Rull ut croissantdeigen, og trykk den ut i en 23 cm (9 tommer) paiform, og dekk bunnen og sidene.
  2. 2Smelt margarin i en stekepanne over middels varme, og kok zucchini og løk til de er møre. Krydre med persille, oregano, salt og pepper. Fjern pannen fra varmen, og bland inn egg og ost.
  3. 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, til den er stivnet. Avkjøl i 10 minutter før servering.