Apple Crisp I

Apple Crisp I

Lær hvordan du lager en deilig apple crisp i. En enkel og smakfull høstdessert med friske epler og sprø topping. Perfekt for kalde kvelder!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 8 epler
  • 1 kopp hvetemel
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1 egg
  • 1 ½ spiseskje malt kanel
  • ¼ kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen mel, 1 kopp sukker, bakepulver og egg. Blandingen vil se ut som maismel.
  2. 2Skrell, kjern ut og skjær eplene i skiver. Bland dem med 1/2 spiseskje kanel. Legg eplene i en smurt 20 cm kvadratform. Fordel melblandingen over eplene. Bland sammen 1 spiseskje kanel og 1/4 kopp sukker; strø det over toppen av eplepaien. Drypp med smør eller margarin.
  3. 3Stek ved 150 grader Celsius i én time. Server varm.