
Blå røyk Bloody Mary
Lær hvordan du lager den perfekte blue smoke bloody mary med vår enkle oppskrift. En populær drink for helårsselskaper og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1. 2 kvart liter lavsaltet tomatjuice
- 2. 1/2 kopp fersk sitronjuice
- 3. 1/2 kopp sylteagurkbrine
- 4. 1/2 kopp spansk olivenbrine
- 5. 1/3 kopp pluss 1 spiseskje ferdig horseradish
- 6. 1/3 kopp soyasaus
- 7. 2 spiseskje sellerifrø
- 8. 2 spiseskje Worcestershire-saus
- 9. 1 spiseskje pluss 1 teskje Tabasco Chipotle-saus
- 10. 2 teskjeer nykvernet svart pepper
- 11. 1/2 teskje Zatarain's pulveriserte krabbekraft
- 12. 4 kopper vodka (helst Tito's)
- 13. Sylteagurk, sylteokse og selleristilker (til pynt)
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen tomatjuice, sitronsaft, okrasyltetøy, olivenlake, pepperrot, soyasaus, sellerifrø, Worcestershire-saus, Tabasco Chipotle-saus, pepper og krabbekrydder i en stor bolle eller mugge. La det stå i kjøleskapet i minst 2 timer eller over natten. Tilsett vodka i tomatjuicen og bland godt. Server cocktailen i glass over is, og pynt med grønne bønner, okra og selleristenger.
- 22. Visp sammen tomatjuice, sitronsaft, okrasyltetøy, olivenlake, pepperrot, soyasaus, sellerifrø, Worcestershire-saus, Tabasco Chipotle-saus, pepper og krabbekrydder i en stor bolle eller mugge. La det stå i kjøleskapet i minst 2 timer eller over natten.
- 33. Tilsett vodka i tomatjuicen og bland godt. Server cocktailen i glass over is, og pynt med grønne bønner, okra og selleristenger.