Blå røyk Bloody Mary

Blå røyk Bloody Mary

Lær hvordan du lager den perfekte blue smoke bloody mary med vår enkle oppskrift. En populær drink for helårsselskaper og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1. 2 kvart liter lavsaltet tomatjuice
  • 2. 1/2 kopp fersk sitronjuice
  • 3. 1/2 kopp sylteagurkbrine
  • 4. 1/2 kopp spansk olivenbrine
  • 5. 1/3 kopp pluss 1 spiseskje ferdig horseradish
  • 6. 1/3 kopp soyasaus
  • 7. 2 spiseskje sellerifrø
  • 8. 2 spiseskje Worcestershire-saus
  • 9. 1 spiseskje pluss 1 teskje Tabasco Chipotle-saus
  • 10. 2 teskjeer nykvernet svart pepper
  • 11. 1/2 teskje Zatarain's pulveriserte krabbekraft
  • 12. 4 kopper vodka (helst Tito's)
  • 13. Sylteagurk, sylteokse og selleristilker (til pynt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen tomatjuice, sitronsaft, okrasyltetøy, olivenlake, pepperrot, soyasaus, sellerifrø, Worcestershire-saus, Tabasco Chipotle-saus, pepper og krabbekrydder i en stor bolle eller mugge. La det stå i kjøleskapet i minst 2 timer eller over natten. Tilsett vodka i tomatjuicen og bland godt. Server cocktailen i glass over is, og pynt med grønne bønner, okra og selleristenger.
  2. 22. Visp sammen tomatjuice, sitronsaft, okrasyltetøy, olivenlake, pepperrot, soyasaus, sellerifrø, Worcestershire-saus, Tabasco Chipotle-saus, pepper og krabbekrydder i en stor bolle eller mugge. La det stå i kjøleskapet i minst 2 timer eller over natten.
  3. 33. Tilsett vodka i tomatjuicen og bland godt. Server cocktailen i glass over is, og pynt med grønne bønner, okra og selleristenger.