Gazpacho-vodka-kuleren

Gazpacho-vodka-kuleren

oppskrift på gazpacho vodka cooler, en kald og forfriskende drikk perfekt for varme dager. enkel å lage med friske ingredienser og en liten dose vodka.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • To 2-tommers stykker engelsk agurk, skrelt
  • 5 røde eller gule drueagurk, halvert
  • 5 ferske basilikumblader
  • 2 unser vodka
  • 1 spiseskje eplecidereddik
  • 1 spiseskje fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk en liten melonballer eller en skje og skrap to tredjedeler ned i en av de 2-tommers store agurkbitene, slik at du former et agurkskuddglass. Sett det i kjøleskapet til det skal brukes.
  2. 2Knus cherrytomater, fire basilikumblader og den gjenværende agurkbiten i en cocktailshaker til det er godt knust. Tilsett vodka, eddik, sitronsaft og litt is i shakeren, og rist godt til alt er godt blandet. Sil over i agurkskuddglasset og pynt med det siste basilikumbladet.