Frosne ferskenchampagne-cocktailer
oppskrift på deilige frozen peach champagne cocktails, perfekt for sommerfester og spesielle anledninger. enkel å lage og frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/4 kopp sukker, to rimfulle glass
- 1 pint fersknesorbet
- 2 shot Triple Sec, Grand Marnier eller Cointreau
- Kald champagne eller musserende vin, til å fylle blenderen, 1/3 flaske
- Bringebær og 4 kvister mynte, valgfritt som garnityr
Fremgangsmåte
- 1Plasser en lav skål med vann ved siden av en lav skål med ¼ kopp sukker i. Dypp fire cocktailglass i vann, deretter i sukker opp til kanten av glasset.
- 2Ha fire kulemer av fersken sorbet i en blender. Tilsett to shot med appelsinlikør. Fyll blenderen med champagne opp til maks merkepunkt eller opp til én tomme fra toppen av blenderkaret. Sett på lokket godt igjen. Kjør blenderen til blandingen er jevn, og hell deretter over i cocktailglassene, vær forsiktig så du ikke ødelegger de fine sukkerkantene. Pynt med noen bringebær og en kvist mynte, og server.