Grillede tunfisksteiker med drue- og kaperssalsa

Grillede tunfisksteiker med drue- og kaperssalsa

Oppdag hvordan du lager smakfull grillt tunfisksteak med en frisk drue- og kaperssalsa. En enkel og sunn hovedrett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper røde, uten kjerner druer, delt i to
  • 2. 1/3 kopp kapers, drenert og skylt
  • 3. 1 sjalottløk, finhakket
  • 4. 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 5. 1 spiseskje olivenolje
  • 6. salt og svart pepper etter smak
  • 7. 4 (225 gram) tunfisksteiker
  • 8. 1/4 kopp fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje.
  2. 22. Rør sammen druer, kapers, sjalottløk, persille og olivenolje i en bolle; smak til med salt og pepper, og sett til side. Legg tunfisksteikene på en tallerken, og pensle dem med sitronsaft. Krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 33. Stek tunfisksteikene på den forvarmede grillen til de er kokt til ønsket stekegrad, 2 til 3 minutter på hver side for medium-rare. Server med drue- og kaperssalsa.