Hello Fresh Mobile Banner
Cannoli Siciliani: Sicilianske cannoli

Cannoli Siciliani: Sicilianske cannoli

oppskrift på autentiske sicilianske cannoli, en deilig søt dessert med krem og sprø skorpe fra sicilia. perfekt for fest og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper/457 g mel, pluss ekstra til utbaking ved behov
  • 2 spiseskjeer/28 g kakaopulver
  • En klype salt
  • 2 spiseskjeer/28 g kald margarin
  • 1/2 kopp/118 ml hvitvin
  • 1/4 kopp/58 ml vann
  • Ekstra virgin olivenolje, til dypsteking
  • 680 g fersk geitmelkrikottaost
  • 1 kopp/228 g sukker
  • 1 kopp/228 g revet bittersøt sjokolade
  • Fruktkompott, finhakket
  • Melis (konfekt-sukker)

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: Cannoliformer (rør for å forme skallet under steking)
  2. 2For å lage cannoliskallet: I en stor bolle, bland sammen mel, kakaopulver og salt, og skjær inn margarinen til det er jevnt fordelt. Deretter arbeider du gradvis inn vinen og vannet for å danne en fast deig. Dekk deigen med plastfolie og la den hvile i romtemperatur i en time. På en lett melet overflate, kjevle ut deigen til en tykkelse på 1/8 tomme. Kutt ut sirkler med en diameter på 5 tommer og dekk dem til. Kjevle ut restdeigen igjen for å lage flere sirkler. I en dypfriter eller en tykkbunnet kjele, varm opp oljen til 350 grader Fahrenheit. Pakk hver sirkel rundt en form, og forsegl de to overlappende kantene med en liten mengde vann og trykk dem sammen. Dypp forsiktig noen skaller av gangen i den varme oljen, og stek til de er gylne og sprø. La skallet renne av på kjøkkenpapir, avkjøl og fjern formene fra cannoliene.
  3. 3For å lage fyllet: I en bolle, pisk ricotta og sukker til en kremet konsistens. Tilsett den revne sjokoladen og bland godt. Bruk en sprøytepose til å fylle hvert skall med fyllet, start i midten og arbeid deg ut mot endene. Pynt endene av hvert cannoli med skiver av kandisert frukt, og dryss deretter over melis.