
Vannmelonkake
oppskrift på en enkel og frisk vannmelon kake, perfekt som sommerdessert. lær hvordan du lager en velsmakende vannmelon kake trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp tykk kremfløte, kald
- 2 spiseskjeer sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 stor vannmelon uten frø
- 1/2 kopp ristet mandler, skivet
- 8 unser ferske jordbær, skivet
Fremgangsmåte
- 1Til glasuren: Bruk en elektrisk mikser og pisk den tykne fløten, sukkeret og vaniljen på middels til høy hastighet til kremen får stive topper. Sett i kjøleskapet til den skal brukes.
- 2Til kaken: Kutt av endene på vannmelonen, og la den midterste delen være igjen; fjern skallet. Tørk utsiden av vannmelonen med kjøkkenpapir. Plasser "kaken" på et serveringsfat.
- 3Dekorer vannmelon-kaken med glasuren. Trykk mandlene inn langs sidene av kaken. Legg på jordbærskivene på toppen. Skjær kaken i 6 til 8 båter og server umiddelbart.