
Sprø riskaker
Lær hvordan du lager crispy rice treats med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller snacks. Rask, enkel og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp honning
- 1/2 kopp naturlig peanøttsmør med chunky tekstur
- 6 kopper sprøtt brunt riskorn
- 2/3 kopp hakkede tørkede kirsebær (3 unser)
- Non-stick matlagingsspray
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland honning og peanøttsmør i en stor kjele og varm opp på middels lav varme til det er smeltet, ca. 2–3 minutter. Tilsett brunt riskorn og kirsebær, og rør godt til blandingen er klissete. Trykk blandingen ut i en smurt 23 x 33 cm stor form. La det avkjøle, deretter sett det i kjøleskapet i 30 minutter. Skjær i 15 firkanter på ca. 6 x 7,5 cm.
- 3Per porsjon: Kalorier 160; Totalt fett 5 g (mett fett 0,5 g, enumettet fett 0 g, flerumettet fett 0 g); Protein 3 g; Karbohydrater 26 g; Fiber 2 g; Kolesterol 0 mg; Natrium 35 mg