
Maiskaker med honning
Lær hvordan du lager deilige corn cakes med honning. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for frokost eller dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 pakke maismuffinblanding, ferdig tilpasset pakkingsinstruksjoner for maispannekaker (anbefalt: Jiffy)
- 2 ferske maiskolber, kjerner skrapt av kolben
- 1 appelsin, revet skall
- 2 vårløk, hvite og grønne deler, finhakket
- 3 spiseskjeer smør
- Honning
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland maispannekakedeigen i en stor bolle. Varm opp en takke eller støpejernsplate på middels lav til middels varme.
- 3Rør inn maiskorn, appelsinskall og vårløk i deigen.
- 4Hakk opp 2 spiseskjeer smør i små biter og vend det inn i deigen.
- 5Legg en klatt smør inn i et brettet tørkepapir og tørk av pannen med det.
- 6Form deigen til små hauger på ca. 7,5 cm i diameter og stek kakene til de er dyp gyldne på hver side.
- 7Gjenta med resten av deigen.
- 8I mellomtiden, varm opp en liten kjele med vann på lav varme og la det småkoke.
- 9Ta kjelen av varmen og sett honningkrukken i vannbadet for å varme den forsiktig.
- 10Anrett maiskakene på et serveringsfat og server med honning som er rullet over.