Hello Fresh Mobile Banner
Maiskaker med honning

Maiskaker med honning

Lær hvordan du lager deilige corn cakes med honning. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for frokost eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 pakke maismuffinblanding, ferdig tilpasset pakkingsinstruksjoner for maispannekaker (anbefalt: Jiffy)
  • 2 ferske maiskolber, kjerner skrapt av kolben
  • 1 appelsin, revet skall
  • 2 vårløk, hvite og grønne deler, finhakket
  • 3 spiseskjeer smør
  • Honning

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland maispannekakedeigen i en stor bolle. Varm opp en takke eller støpejernsplate på middels lav til middels varme.
  3. 3Rør inn maiskorn, appelsinskall og vårløk i deigen.
  4. 4Hakk opp 2 spiseskjeer smør i små biter og vend det inn i deigen.
  5. 5Legg en klatt smør inn i et brettet tørkepapir og tørk av pannen med det.
  6. 6Form deigen til små hauger på ca. 7,5 cm i diameter og stek kakene til de er dyp gyldne på hver side.
  7. 7Gjenta med resten av deigen.
  8. 8I mellomtiden, varm opp en liten kjele med vann på lav varme og la det småkoke.
  9. 9Ta kjelen av varmen og sett honningkrukken i vannbadet for å varme den forsiktig.
  10. 10Anrett maiskakene på et serveringsfat og server med honning som er rullet over.