Søt rismel og ostebrød

Søt rismel og ostebrød

oppskrift på søt ris- og ostebrød som er perfekt for en rask frokost eller som en søt snack. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 stor kanelstang
  • ½ kopp smør
  • ¾ kopp vegetabilsk fett
  • 1 kopp sukker
  • 4 store egg
  • 1 pund ris mel
  • 1 ½ teskjeer bakepulver
  • 2 kopper finrevet, modnet cotija-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Kvern kanelen i en kaffekvern. Smør en ildfast form på 23 x 33 cm. I en bolle til en elektrisk mikser, pisk smør og margarin sammen. Tilsett sukkeret og pisk til det er lyst og luftig. Rør inn ett egg av gangen. Sikt rismelet og bakepulveret inn i røren litt etter litt. Vend inn osten. Hell deretter røren i den smurte ildfaste formen og stek i 20 til 25 minutter i en ovn på 220 grader Celsius til den er gyllenbrun på utsiden.